Jongerencentrum The Mall eerste gezonde buurtlocatie in Delft

Afgelopen donderdag 9 februari ontving jongerencentrum The Mall uit handen van wethouder Joëlle Gooijer de Topprestatiebadge voeding, waarmee zij zich als eerste in Delft gezonde buurtlocatie mogen noemen. De afgelopen periode hebben ze onder begeleiding van JOGG Team:Fit coach Maartje Neefjes een traject doorlopen en meerdere aanpassingen gedaan. Hiermee leveren zij een belangrijke bijdrage aan de missie van JOGG Delft: Samen maken wij gezond gewoon!

Focus op gezondheid
Jongerencentrum The Mall wil niet alleen een plek zijn voor kinderen en jongeren waar zij activiteiten kunnen volgen, maar ze willen ook actief een bijdrage leveren aan de gezondheid van de kinderen. Naast aandacht voor gezonde voeding, is er om die reden ook een mooie samenwerking met de Buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar! Regelmatig worden er sportieve activiteiten georganiseerd en is er aandacht voor een gezonde leefstijl.

Dat wil ik ook!
Wil je als Buurtlocatie ook werken aan een gezonder voedingsaanbod? Neem contact op met de JOGG Regisseur Annemarie Buitenhuis: joggdelft@haaglandenbeweegt.nl