Op woensdag 29 maart is een nieuw inloopspreekuur geopend. Hier kan voortaan iedereen terecht die hulp wil bij zijn of haar Geldzaken. Het was een feestelijke opening, waarbij diverse partijen uit Delft aanwezig waren. Onder andere Delft voor Elkaar, Delft Support, de Sociaal Raadslieden. Isofa/ SchuldHulpMaatje, Humanitas, de Financiële Winkel, de Voedselbank en Stichting CAV waren vertegenwoordigd.

Geldzaken voor Elkaar is opgezet vanuit de samenwerking tussen Humanitas, Isofa/ SchuldHulpMaatje en Delft voor Elkaar. Manager Elzo Niemeijer van Delft voor Elkaar heette iedereen van harte welkom. Projectleider Mirjam van Herwaarden vertelde over de totstandkoming van het nieuwe inloopspreekuur. Vervolgens kreeg de wethouder het woord.

‘Het is mooi dat diverse partijen de handen ineen hebben geslagen. Het blijft een lastig onderwerp, maar door dit samen op te pakken nemen we drempels weg en kunnen we inwoners sneller en beter helpen’.

Het nieuwe inloopspreekuur van Geldzaken voor Elkaar is voortaan iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 geopend, aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft. Bij Geldzaken voor Elkaar kun je zonder afspraak je geldzaken bespreken. Via een kort gesprek bekijken we jouw situatie en koppelen we jouw vraag aan de juiste hulp. Kom langs bij de gratis inloop!

Geldzaken voor Elkaar
Elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
Van Bleyswijckstraat 91
Kom gratis langs zonder afspraak