Deelstroom Delft, samenwerken aan een duurzamer Delft • GRATIS advies

Deelstroom, dé energiecoöperatie van Delft, staat klaar om haar medeburgers te ondersteunen bij het besparen op hun energierekening. Met een team van energiecoaches en energiehulpen biedt Deelstroom gratis advies en praktische hulp aan alle inwoners van Delft die hun energieverbruik willen verminderen.

Of het nu gaat om het isoleren van woningen, het vervangen van verouderde apparaten door energiezuinige alternatieven, of het optimaliseren van het energiegebruik in huis, de energiecoaches en energiehulpen van Deelstroom staan paraat om te helpen. Door samen te werken met de gemeenschap streven ze ernaar om niet alleen de energierekening te verlagen, maar ook een positieve impact te hebben op het milieu.

Deelstroom moedigt alle Delftenaren aan om gebruik te maken van hun gratis diensten en om samen te werken aan een duurzamere toekomst voor Delft en haar inwoners.

Voor meer informatie over Deelstroom en hoe ze kunnen helpen bij het besparen op de energierekening, kunnen geïnteresseerden terecht op www.deelstroomdelft.nl