"Ik wilde iets doen voor een ander. Het verschil maken. Mede dankzij Delft voor Elkaar zit ik nu helemaal op mijn plek."
Irma, Poptahof

Vrijwilligerswerk

In Delft zijn ontzettend veel vrijwilligers actief. Vrijwilligerswerk biedt sociale contacten, geeft een goed gevoel en biedt de kans om je kennis, talenten en ervaring in te zetten voor een ander.

Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk
Sommige mensen kiezen ervoor zich in te zetten voor een vereniging of non-profit organisatie, maar je kunt bijvoorbeeld ook bij iemand af en toe een kopje koffie gaan drinken of een oudere helpen met een klusje in en om het huis.

Overweeg jij ook vrijwilligerswerk te gaan doen bij jou in de buurt? Neem eens een kijkje op onze (vrijwilligers)vacaturebank. Er zit vast iets passends voor  je bij.

Wij zoeken vrijwilligers
Of werk jij voor een organisatie die op zoek is naar vrijwilligers? Plaats dan je vacature op onze (vrijwilligers)vacaturebank, zodat Delftenaren die vrijwilligerswerk zoeken weten wat zij voor jou kunnen betekenen

Vind elkaar op onze digitale vacaturebank!

Heb je een vraag?
Zou je wel ‘iets’ willen doen, maar heb je geen idee wat? Of lukt het jouw organisatie maar niet om vrijwilligers te vinden? Loop gerust eens binnen bij een van onze wijkcontactpunten. Wij denken graag met je mee.

Je kunt natuurlijk ook bellen naar of mailen met onze vrijwilligerscoördinator.

Vrijwilligerscoördinator
Ilze Bot | vrijwilligerswerk@delftvoorelkaar.nl | 06 42 74 95 69

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Voor al je vragen kun je contact opnemen met de Frontoffice van Delft voor Elkaar. Onze medewerkers helpen je graag verder of verbinden je, indien nodig, direct door naar de juiste persoon.

De Frontoffice is bereikbaar via 015 760 02 00 of via info@delftvoorelkaar.nl.

Daarnaast houden onze medewerkers wekelijks inloopspreekuren in onze wijkcontactpunten. Loop gerust binnen; een afspraak maken is niet nodig.

Onze dienstverlening is gratis.