"Ik wilde iets doen voor een ander. Het verschil maken. Mede dankzij Delft voor Elkaar zit ik nu helemaal op mijn plek."
Irma, Poptahof

Vrijwilligerswerk

In Delft zijn ontzettend veel vrijwilligers actief. Vrijwilligerswerk biedt sociale contacten, geeft een goed gevoel en biedt de kans om je kennis, talenten en ervaring in te zetten voor een ander.

Vrijwilligersplatform Delft helpt Elkaar
Overweeg jij om vrijwilligerswerk te gaan doen? Of werk jij voor een organisatie die op zoek is naar vrijwilligers? Voor alle vrijwilligersvacatures en aanbod kan je terecht op het Delftse vrijwilligersplatform: www.delfthelptelkaar.nl.

Heb je een vraag?
Zou je wel ‘iets’ willen doen, maar heb je geen idee wat? Of lukt het jouw organisatie maar niet om vrijwilligers te vinden? Loop gerust eens binnen bij een van onze wijkcontactpunten. Wij denken graag met je mee.

Je kunt natuurlijk ook bellen naar of mailen met onze vrijwilligerscoördinator.

Vrijwilligerscoördinator
Ilze Bot | vrijwilligerswerk@delftvoorelkaar.nl | 06 42 74 95 69

Delft voor Elkaar vrijwilligers
Zet jij je in als vrijwilliger voor een project van Delft voor Elkaar? Klik dan hier voor praktische informatie

Inspiratie
Ontdek in deze video wat vrijwilliger André voldoening geeft. Kijk voor meer inspiratie op www.delfthelptelkaar.nl

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Voor al je vragen kun je contact opnemen met de Frontoffice van Delft voor Elkaar. Onze medewerkers helpen je graag verder of verbinden je, indien nodig, direct door naar de juiste persoon.

De Frontoffice is bereikbaar via 015 760 02 00 of via info@delftvoorelkaar.nl.

Daarnaast houden onze medewerkers wekelijks inloopspreekuren in onze wijkcontactpunten. Loop gerust binnen; een afspraak maken is niet nodig.

Onze dienstverlening is gratis.