"Genoeg te doen in Delft! We wandelen, kletsen en hebben lol. Delft voor Elkaar hielp mij bij het vinden van de perfecte activiteit".
Conny (63), Wippolder

Hulp en advies

Bij Delft voor Elkaar (DvE) kun je terecht voor alle sociale en praktische vragen op het gebied van wonen, zorg, gezondheid, geld, sport en bewegen. Dit kan om jezelf gaan, maar ook over je kind, buren of een familielid. Je krijgt persoonlijk advies en onze medewerkers denken graag mee over een oplossing of verwijzen je door.

Contact met Delft voor Elkaar
Mail: info@delftvoorelkaar.nl
Bel: 015 7600 200 (tijdens kantooruren)
Loop gerust binnen bij een van onze wijkcontactpunten.

Ik wil met iemand praten


Heb je vragen of zorgen? Medewerkers van Delft voor Elkaar zijn er voor jou. Je kunt bij hen terecht voor hulp en advies op het gebied van onder andere: Echtscheiding,
Leren, werken en vrije tijd, Relatie en gezin, Verlies en rouw, Welzijn en gezondheid, Wet- en regelgeving, Wonen, werk en geld.


Cliëntondersteuning Delft voor Elkaar
Het samenwerkingsverband Delft voor Elkaar is sinds 2015 actief in Delft. Medewerkers van Kwadraad, MEE en Participe Delft vormen tezamen het Team cliëntondersteuning. Zij hebben samen veel ervaring en deskundigheid op het gebied van maatschappelijk werk, leven met een beperking, ouderenadvies en welzijnswerk.

Wij bieden individuele gesprekken, maar werken ook in groepsverband. Dat alles doen we in nauwe samenwerking met andere organisaties.

Durf te vragen
Kom langs bij een van onze wijkcontactpunten of neem contact op met onze Front-office via 015 7600 200 en stel je (hulp)vraag.

Klik hier voor meer informatie

Ik wil iets voor een ander betekenen

Ik maak me zorgen om iemand anders


Neem contact op met Meldpunt Bezorgd en voorkom dat de situatie uit de hand loopt.