Jeugd

Delft voor Elkaar is er voor iedereen, voor jong en oud, met en zonder beperking. Wij helpen kinderen en jongeren een stapje verder naar een zo  gezond en zelfstandig mogelijk leven. Hun leefwereld staat daarbij centraal. We gaan samen met de kinderen, jongeren en waar nodig hun ouders, aan de slag. We richten ons vooral op talentontwikkeling en het vergroten van vaardigheden. Om dat te bereiken organiseren we veel groepsactiviteiten en begeleiden we waar nodig het gezin of het  individu. Meer weten? Neem contact op met Delft voor Elkaar.

Bekijk de volledige lijst met de wekelijkse jeugdactiviteiten in Delft hier.

Nieuws jeugd

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Alle kinderen moeten kunnen sporten! Daarom is er het Jeugdsportfonds en geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Niet alleen sport, maar ook cultuur is erg belangrijk voor de jeugd! Zo is het ontwikkelen van de creativiteit goed voor het zelfvertrouwen en concentratievermogen. Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk dat kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen lessen op kunst en cultuurgebied toch kunnen volgen.

Meer informatie hierover en het indienen van een aanvraag vindt u hier.

Cursussen en activiteiten

Geen berichten gevonden.

Delftse kaart

Meer weten over wat wij voor jeugd en jongeren kunnen doen?

Neem contact met ons op