"Ik kwam er niet uit met al die ingewikkelde formulieren, fijn om iemand te hebben die met je meekijkt en je op weg helpt."
Ayana, Centrum

Geld en formulieren

Ik heb een (hulp)vraag

Heb je vragen of problemen rond financiën en administratie? Vind je het moeilijk je administratie op orde te houden? Moeite met formulieren invullen, instanties bellen of brieven van instanties begrijpen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Ze geven persoonlijk advies, denken mee over een oplossing en bieden lichte ondersteuning.

Sociaal werker, aandachtsgebied financiële ondersteuning

In de wijk

Vrijwilligers van de Formulierenbrigade zijn tijdens gratis inloopspreekuren in de wijk aanwezig om je snel en efficiënt te helpen met je vragen over administratie, brieven en formulieren. Jouw privacy is hierbij gewaarborgd.

Zelf vrijwilliger worden van de Formulierenbrigade om Delftenaren te ondersteunen? Dat kan, graag zelfs! Neem contact op met onze Front-office via 015 760 02 00 of via info@delftvoorelkaar.nl.

Ik heb een vraag over geld en schulden

  • Kan je je rekeningen niet op tijd betalen of heb je andere zorgen over geld? De Financiële Winkel van Delft helpt je bij het vinden van een blijvende oplossing
  • Geldfit.nl helpt je om je geldzaken fit te houden
  • 18 jaar geworden? ‘Check de handige checklist‘ om je financiële zaken zelf goed te regelen
  • Op de website van de gemeente Delft vind je informatie over ‘inkomen’, bijvoorbeeld over uitkering, regelingen, schulden en werk zoeken
  • IDO, Informatiepunt Digitale Overheid voor je vragen over DigiD, toeslagen of een aanvraag bij de gemeente
  • Het gratis spreekuur van Geldzaken voor Elkaar voor alle inwoners van Delft is wekelijks op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur bij Delft voor Elkaar, Van Bleyswijckstraat 91

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Voor al je vragen kun je contact opnemen met de Front-office van Delft voor Elkaar. Onze medewerkers helpen je graag verder of verbinden je, indien nodig, direct door naar de juiste persoon.

De Front-office is bereikbaar via 015 760 02 00 of via info@delftvoorelkaar.nl.

Daarnaast houden onze medewerkers wekelijks inloopspreekuren in onze wijkcontactpunten. Loop gerust binnen; een afspraak maken is niet nodig.

Onze dienstverlening is gratis.