Zomeractiviteiten in Odensehuis De Linde Delft

Odensehuis De Linde Delft is deze hele zomer, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen, open. Veel van onze bezoekers zijn erg blij dat ze weer hun huis uit kunnen en in het Odensehuis andere mensen ontmoeten. Het Odensehuis biedt voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. In de komende weken staan verschillende activiteiten op het programma.

Schilderen bij Kinderboerderij Tanthof
Dinsdagmiddag 21 juli een creatief bezoek aan Kinderboerderij Tanthof. Kosten: 3,50 euro.

Om 13.00 uur verzamelen bij Odensehuis de Linde Delft, wijkcentrum de Hofstee, Sandinoweg 149. Vandaaruit lopen we naar de Kinderboerderij Tanthof. Tussen 13.30 en 15.00 geeft een vrijwilliger van de kinderboerderij uitleg over het reilen en zeilen op de kinderboerderij en kunnen de deelnemers schilderen. Je hoeft geen kunstschilder te zijn om onder het genot van een kop koffie of thee te kunnen genieten van bezig zijn met verf en penseel in de buitenlucht. Laat rustig je fantasie de vrije loop. Bij regen zitten we uiteraard binnen.

 

Maandelijkse ontmoetings- en kennismakingslunch
Dinsdagmiddag 28 juli van 12.00 uur tot 13.30 uur. Kosten: 3,50 euro.

Elke laatste dinsdag van de maand zijn bezoekers welkom bij de ontmoetings- en kennismakingslunch

 

‘Het Dementiekompas’, een maandelijks terugkerende bijeenkomst voor naasten van mensen met dementie
Dinsdagmiddag 11 augustus van 13.30 uur tot 15.00. Toegang gratis.

Samen met de naasten van mensen met dementie maken we ‘het Dementiekompas’. We geven elkaar een handreiking en fungeren als steunpilaar bij de omgang met degenen die een vorm van dementie hebben. Hierdoor krijgen naasten van- en mensen met dementie weer vat op hun leven en er ontstaat weer perspectief.

De bijeenkomsten met ‘het Dementiekompas’ vinden voortaan elke tweede dinsdag van de maand plaats.

Belangstellenden voor alle activiteiten kunnen zich aanmelden bij de coördinator van het Odensehuis De Linde Delft: Anita van der Drift, 06-29333221 of anita@odensehuisdelindedelft.nl