"Mee blijven doen, dat vind ik heel belangrijk. Delft voor Elkaar helpt je de juiste weg te vinden."
Moniek, Buitenhof

Mantelzorger, je bent een held

Je bent mantelzorger als je zorgt voor iemand die dichtbij je staat. Zoals een partner, kind, ouder, broer, zus, vriend of buur die (extra) hulp nodig heeft. Voor de één is mantelzorg verlenen vanzelfsprekend en fijn om te doen. Een ander ervaart het juist als zwaar. Hoe je het ook ervaart, één ding is zeker; alle mantelzorgers verdienen het om in het zonnetje te staan. En dat is precies waar de Week van de Mantelzorg over gaat!

Van 7 tot en met 14 november 2022 is het de Week van de Mantelzorg. De Week van de Mantelzorg is een week vol gratis activiteiten om andere mantelzorgers te ontmoeten en te genieten van leuke en ontspannen activiteiten en uitjes. Voorbeelden van activiteiten zijn een natuurwandeling, een theatervoorstelling en een divers aanbod aan workshops. De activiteiten zijn voor jong en oud. In het programma hieronder vind je alle activiteiten en informatie over het aanmelden.

Los van de Week van de Mantelzorg biedt Delft voor Elkaar je graag een luisterend oor en denken wij met je mee over jouw mantelzorgtaken en hoe jij in balans kunt blijven. Mocht je daar eens over willen praten, neem dan contact op met administratie@delftvoorelkaar.nl.