Administratie en financiën

Wordt de administratie je te complex en verlies je het overzicht? Of kun je een helpende hand gebruiken bij het invullen van ingewikkelde formulieren? Wij gaan samen met jou aan de slag om de administratie weer op orde te krijgen. Hiervoor bieden we verschillende ondersteunende diensten zoals de Formulierenbrigade, de Digitale Huiskamer en Hulp bij Thuisadministratie.

Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade kan je helpen om je (financiële) administratie op orde te brengen. Wij kunnen je ondersteunen bij het invullen van aanvraagformulieren voor bijvoorbeeld bijzondere bijstand, kwijtscheldingen, aanvraag uitkering en toeslagen.

Digitale Huiskamer
Bij de Digitale Huiskamer kun je terecht met computervragen en het gebruik van internet. Medewerkers van de Digitale Huiskamer geven tips, helpen je bij handelingen op de computer voor en laten zien waar je op moet letten.

Hulp bij Thuisadministratie
Ben jij 50+ en heb je vragen over bijvoorbeeld het ordenen van je administratie of het declareren van ziektekosten? Dan kun je terecht bij de Hulp bij Thuisadministratie.

Meer weten over de Formulierenbrigade, de Digitale Huiskamer of Hulp bij Thuisadministratie? Neem contact op met onze medewerkers bij het ContactPunt via 015 76 00 200 of info@delftvoorelkaar.nl