Voor scholen

Werkt u regelmatig met stagiaires of zou u dat misschien vaker willen doen? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een goede match te maken. In Delft willen veel studenten stage lopen in het kader van hun opleiding. Voor sommigen is dit een korte periode om te snuffelen (beroepsoriëntatie), voor anderen een half jaar of misschien zelfs langer. Een nuttige stage is voor studenten ook een goede opstap naar de arbeidsmarkt. Daar kunt u uw steentje aan bijdragen!

Daarom draagt Delft voor Elkaar ook zorg voor een goede ondersteuning, opleiding en begeleiding van stagiaires. Dus heeft u een vacature voor een stageplaats, voor een korte of lange periode? Op onze vacaturebank maakt u eenvoudigweg een eigen account aan, waarna u in een paar stappen uw stageplaats(en) opvoert.

Delft voor Elkaar is de nieuwe website rondom stages en mogelijkheden voor iedereen om mee te doen in de Delftse samenleving. Het vervangt de oude vacaturebank op de website van www.participedelft.nu. In vergelijking met de voorgaande vacaturebank is een aantal zaken veranderd. Delft heeft nu een geheel vernieuwde vacaturebank, met diverse zoekfilters. Hij is een stuk gebruiksvriendelijker dan de vorige.

Bij het overzetten van gegevens van het oude naar het nieuwe systeem kunnen dingen misgegaan zijn. Wij hebben wel alle vacatures gecontroleerd, maar we raden aan dat u dit zelf ook nog controleert.

Mocht u uw vacature willen wijzigen of verwijderen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op onze nieuwe website.