Voor organisaties en bedrijven

Werkt u regelmatig met vrijwilligers of zou u dat misschien vaker willen doen? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een goede match te maken. In Delft willen veel inwoners iets voor een ander betekenen. Voor sommigen is vrijwilligerswerk ook een goede opstap naar de arbeidsmarkt. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat niemand onnodig aan de zijlijn blijft staan.

Daarom draagt Delft voor Elkaar ook zorg voor een goede ondersteuning, opleiding en begeleiding van vrijwilligers. Dus heeft u een vacature voor een vrijwilligersfunctie, eenmalig of structureel? Op onze vacaturebank maakt u eenvoudigweg een eigen account aan, waarna u in een paar stappen uw vacature(s) opvoert.

Delft voor Elkaar is de nieuwe website rondom vrijwilligerswerk en mogelijkheden voor iedereen om mee te doen in de Delftse samenleving. Het vervangt de oude vacaturebank op de website van www.participedelft.nu. In vergelijking met de voorgaande vacaturebank is een aantal zaken veranderd. Delft heeft nu een geheel vernieuwde vacaturebank, met diverse zoekfilters.

Bij het overzetten van gegevens van het oude naar het nieuwe systeem kunnen dingen misgegaan zijn. Wij hebben wel alle vacatures gecontroleerd, maar we raden aan dat u dit zelf ook nog controleert.

Nieuwste vacatures

Kinderopvang Bam Palmyraplaats 2, Delft dec, 07
stichting Beeldende Kunsten Delft Agathaplein 4 in Delft, Delft dec, 06
Interkerkelijk Stadsdiakonaat Delft (ISD) Delft dec, 02
Interkerkelijk Stadsdiakonaat Delft (ISD) Delft dec, 02
Stichting Vitalis Delft nov, 11
Stichting Siriz Delft nov, 10
Gids op de Molen Vrijwilligerswerk
Stichting Molen de Roos Phoenixstraat 111, Delft nov, 08

Abonneren op persoonlijke meldingen

Abonneren op vacatures gebaseerd op uw zoekopdracht.

E-mail meldingen

E-mail meldingen worden naar u gestuurd Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader.
Subscribe