Trainen en Ontwikkelen

Leren maakt je wijzer, samen kom je verder

Trainen en Ontwikkelen is een aanbod van trainingen en ontmoetingsgroepen bij Delft voor Elkaar voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Kun je wel wat tips gebruiken? Of een steuntje in de rug? Of wil je leren hoe je dingen anders kunt doen; voor jezelf of als ouder, broer, zus, partner of als mantelzorger?

Meedoen aan een training of deelnemen aan een ontmoetingsgroep is leuk en leerzaam. Je ontmoet andere mensen en merkt dat je niet de enige bent in een bepaalde situatie. Bovendien kun je elkaar ondersteunen, van elkaar leren en je zelfvertrouwen vergroten.

Informatie

In het boekje trainen en ontwikkelen vind je informatie over onze trainingen en ontmoetings-groepen. Onderaan elke pagina staan gegevens over bijvoorbeeld de doelgroep, groepsgrootte en de locatie. Voor zover bekend staan ook de namen en telefoonnummers van de trainers erbij. Neem gerust contact met hen op.

Trainingen en ontmoetingsgroepen starten bij voldoende aanmeldingen.

Meld je direct aan via onderstaand formulier!

FIETSLES VOOR VROUWEN


Heb je nog niet eerder gefietst? Of heb je wel leren fietsen, maar vind je het toch nog spannend? Geef je dan op voor de fietslessen van Delft voor Elkaar. Met de fiets wordt je wereld groter en het geeft plezier. Fietsen betekent zelfstandigheid, zelf je kinderen naar school brengen, zelf je boodschappen doen en naar je werk fietsen.
De lessen zijn speciaal ontworpen voor de beginnende fietser en worden professioneel begeleid. We behandelen bijvoorbeeld op- en afstappen, sturen, remmen en de belangrijkste verkeersregels. De fietslessen bestaan uit 1O lessen waarvan 1 theorieles verkeersveiligheid. Kijk voor alle informatie op de flyer.

AANMELDFORMULIER TRAINEN EN ONTWIKKELEN