Contactpunt

Contactpunt
Iedere wijk in Delft heeft minimaal één wijkcontactpunt. U kunt hier terecht met allerlei sociale en praktische vragen. Dit kan om uzelf gaan maar ook over uw kind, de buren of een familielid. Wij geven u persoonlijk advies en denken mee over een oplossing. U kunt zonder afspraak binnen komen! We helpen waar nodig maar willen mensen vooral in hun eigen kracht zetten zodat ze het de volgende keer zelf kunnen!

Bekijk hier de openingstijden van alle wijkcontactpunten in Delft.

VrijwilligersPunt
Delft voor Elkaar heeft een druk bezochte online vacaturebank voor vrijwilligers. Heb jij behoefte aan meer persoonlijk contact en advies over vrijwilligerswerk? Dan kun je met al je vragen terecht bij ons fysieke VrijwilligersPunt. Ook helpt onze vrijwilliger jou met solliciteren op een vrijwilligersfunctie die bij jou past.

Een afspraak maken is niet nodig. Loop gerust even langs bij Delft voor Elkaar, Van Bleyswijckstraat 91. Inlooptijden zijn op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Digitale Huiskamer
Er gebeurt steeds meer online en er wordt meer van ons verwacht. Loop je hierbij soms vast en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij maken je wegwijs op de laptop of computer en geven tips en hulp bij het gebruik van internet. Kom naar ons gratis inloopspreekuur! Breng je laptop mee of gebruik die van ons. De 10e Digitale Huiskamer is op 14 juni geopend aan de Van Bleyswijckstraat! Kijk op www.digitalehuiskamer.nl voor een digitale huiskamer bij jou in de buurt.

Formulierenbrigade
Wordt de administratie je te complex en verlies je het overzicht? Of kun je een helpende hand gebruiken bij het invullen van ingewikkelde formulieren? De Formulierenbrigade helpt bij het invullen van diverse aanvraagformulieren zoals Digi-D, AV Delft, DSW, Delftpas, WWB, UWV, AIO en de Valyspas. Ook kunnen we helpen bij de administratie en bij het digitaal maken van afspraken bij de Gemeente of het inzien van bijvoorbeeld Mijn Overheid en Mijn Toeslagen. Inlooptijden zijn op maandag van 14.00 tot 16.00 uur, op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Nieuwste vacatures

Pieter van Foreest Delft mrt, 18
Pieter van Foreest Delft mrt, 18
Pieter van Foreest Delft mrt, 18
Piano ochtend met Ouderen Vrijwilligerswerk
Pieter van Foreest Delft mrt, 18
Piano , Film middag Vrijwilligerswerk
Pieter van Foreest Delft mrt, 18
Pieter van Foreest Delft mrt, 18

Wil je meer weten over het contactpunt?

Neem contact met ons op

Abonneren op persoonlijke meldingen

Abonneren op vacatures gebaseerd op uw zoekopdracht.

E-mail meldingen

E-mail meldingen worden naar u gestuurd Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe