Vitaliteitsdag Delft groot succes, twee editie volgt spoedig!

Sporthal Tanthof was op zaterdag 7 mei de gastheer van de eerst Vitaliteitsdag in Delft. Verdeeld over drie blokken waren er ruim 90 bezoekers die hun fitheid lieten onderzoeken. Vanwege dit grote succes is Delft voor Elkaar verheugd te melden dat er op 28 mei een tweede editie volgt!

Tijdens de Vitaliteitsdag konden ouderen onder begeleiding van deskundige professionals diverse testen doen om hun fitheid te bepalen. Daarnaast was er ook de mogelijkheid voor kennisverdieping; vanuit verschillende hoeken werd er informatie geschonken aan thema’s als voeding, mondgezondheid, bewegen, roken, alcohol en meer.

Naast deze wat meer passieve activiteiten was er ook nog de mogelijkheid tot bewegen; de Granny Hiphop Crew heeft opgetreden en alle bezoekers in beweging gekregen op de hipste beats!

Delft voor Elkaar wil partners GGD Haaglanden, Brijder, Fysiotherapie Tanthof Oost, Seniorenadviseur (DVE) bedanken voor hun inzet. Op 28 mei is de volgende Vitaliteitsdag, in Wijkcentrum De Parel (Van Beresteynlaan 99, Delft). Aanmelden kan via https://www.haaglandenbeweegt.nl/delft-voor-elkaar/de-vitaliteitsdagen/.

Meer informatie nodig? Neem contact op met Marloes Koele via 06-14489631 of m.koele@haaglandenbeweegt.nl.