Uitnodiging Learn & Match online 2020

Het zijn bijzonder uitdagende tijden. We zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons werk te kunnen (blijven) doen en dat is niet voor iedereen even makkelijk. Elke week zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. En hoe speel je daar nu weer op in?

Vanuit Delft voor Elkaar en de Delftse Uitdaging zijn jullie gewend dat er Delftse dagen worden georganiseerd met o.a. allerlei workshops en ook een Meet & Match (Beursvloer).

We hebben besloten onze plannen in daden om te zetten in een andere vorm, passend bij deze tijd! We hebben namelijk zoveel kennis, ideeën, ruimte, spullen, netwerken en vrijwilligers met elkaar. Hoe brengen we dat nu op een snelle manier bij elkaar?

In de vorm van Webinars via Zoom bieden we die jullie nu gratis aan! Je hoeft deze keer geen keuze te maken, want we organiseren iedere workshop op een ander moment!

Kennis, spullen, hulp, ervaring of ruimte delen. We kunnen elkaar zeker verder helpen!

Het Meet & Match onderdeel, wordt als een apart evenement gegeven. Zodat we elkaar online kunnen ontmoeten en er ruimte is om mooie matches met gesloten beurs te maken.

Gewoon digitaal kunnen we elkaar deze keer ontmoeten! En heb je daar hulp bij nodig dan regelen we dat ook!

Het programma

  1. Learn & Match: Vrijwilligers werven   Woensdag 17 juni  van 19.30-21.00 uur
  2. Learn & Match: Netwerken                Maandag   22 juni   van 19.30- 21.00 uur
  3. Learn & Match: Fondsenwerving       Woensdag 24 juni   van 19.30-21.00 uur
  4. Meet & Match                                     Maandag  29 juni    van 19.30-21.00 uur

Doe jij mee?

Stuur dan een bericht naar administratie@delftvoorelkaar.nl en geef door aan welke events je deel wilt nemen. Je krijgt t.z.t. uitleg en een link toegestuurd om digitaal deel te nemen.

Als  je wijkgericht werkt, graag ook aangeven in welke wijk je actief bent.

Graag tot ziens online bij onze Learn & Match en Meet & Match!