Topprestatiebadge voor sportfondsen Kerkpolder

Afgelopen week ontving sportfondsen Kerkpolder de Topprestatiebadge van JOGG Team:Fit, thema voeding en rookvrij, uit handen van wethouder Karin Schrederhof. De afgelopen tijd hebben ze onder begeleiding van JOGG Team:Fit coach Tamar van Dijk een traject doorlopen en meerdere aanpassingen gedaan aan de kantine. Zij zijn daarmee de eerste sportlocatie in Delft die zich gezonde sportkantine mag noemen en de topprestatiebadge mogen ontvangen.

Op deze manier worden kinderen en bezoekers verleid gezondere keuzes te maken en hebben zij de kans om voor gezond te kiezen. Dat past helemaal bij de missie van JOGG Delft. Samen maken we gezond gewoon! Welke sportlocatie volgt het voorbeeld op van sportfondsen Kerkpolder?

JOGG en Delft voor Elkaar
JOGG Delft is onderdeel van Delft voor Elkaar en werkt samen met private en publieke partners in Delft waarbij ze ‘Samen gaan voor een gezonde leefstijl en gezonde omgeving voor de Delftse jeugd’.

Bewegen, water drinken en groente eten is belangrijk voor je gezondheid: zowel voor een gezonde leefstijl als voor een gezond gewicht! Daarom maken we de plekken waar kinderen veel komen gezonder, zodat ze thuis, op school of op hun sportvereniging meer bewegen en gezond eten. Samen maken we gezond gewoon!