Succesvolle netwerkbijeenkomst met sprekers van Brijder en presentatie over de ontwikkelingen in Delft West

Op donderdag 22 juni vond er een bijeenkomst plaats in wijkcentrum De Hofstee, georganiseerd door Delft voor Elkaar. Het doel van de bijeenkomst was om informele partners samen te brengen en en relevante thema’s verder te belichten.

Tijdens de bijeenkomst werden twee boeiende presentaties gegeven. Brijder, een gespecialiseerde organisatie in verslavingszorg, hield een presentatie over het herkennen en signaleren van verslavingsproblematiek in een vroeg stadium. De aanwezigen kregen waardevolle inzichten en praktische handvatten aangereikt om verslaving beter te begrijpen en te kunnen ondersteunen.

Daarnaast was er een spreker van het programma ‘Delft West’ aanwezig, die enthousiast vertelde over het initiatief. Dit programma heeft als voornaamste doel ervoor te zorgen dat alle bewoners in de wijken Voorhof, Buitenhof en Tanthof-west volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Er werden diverse initiatieven en activiteiten besproken die bijdragen aan een inclusieve en betrokken gemeenschap. Tijdens de bijeenkomst werden ideeën uitgewisseld en ontstond er een mooie discussies over hoe deze wijken nog meer inclusief kunnen worden.