Strandgoed Ter Heijde, logies & respijt – actie 2017

Even logeren, in bijzonder goede handen. Een plek waar je naaste het heerlijk kan hebben, net als thuis, omringd door lieve zorgzame mensen. Zodat jij als mantelzorger even de ruimte krijgt voor een adempauze.

Dat is wat Strandgoed Logies & Respijt kan bieden.

Even tijd nemen voor jezelf, het klinkt zo vanzelfsprekend en logisch. En dat is het ook. Toch zijn er veel mantelzorgers die dat niet zo vanzelfsprekend vinden, waardoor het zo kan zijn dat zij op een punt kunnen komen dat zij het niet meer vol weten te houden en zelfs overbelast kunnen raken. Want als je voor een ander zorgt is tijd voor jezelf niet zo eenvoudig te organiseren.

Een team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers is er voor om de taken van de mantelzorger voor een korte periode over te nemen. De zorg van thuis wordt zo voortgezet in onze logies & respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Om de mantelzorger eens extra in het zonnetje te zetten is er tot het einde van 2017 een actie. Bij alle nog te boeken vakanties in 2017 biedt Strandgoed Ter Heijde twee gratis nachten aan voor de mantelzorger (ter waarde van € 181,90). Zo kan de mantelzorger ook genieten van een vakantie, terwijl de zorg voor zijn/haar naaste even uit handen wordt genomen.

Op de website www.strandgoedterheijde.nl staat meer informatie.

Strandgoed ter Heijde is een unieke samenwerking en combinatie van de expertise van de initiatiefnemers Pieter van Foreest, Careyn en Stichting Hint. Het initiatief is mogelijk gemaakt door samenwerking met de gemeentes Delft, Westland, Midden-Delfland, Rijswijk en zorgkantoor DSW.