Start Telefooncirkel(s) in Delft ‘elke dag even contact’ | voorlichtingsbijeenkomst 31 juli 2018

Als deelnemer van de telefooncirkel wordt er aan je gedacht. Elke morgen een belletje: dat geeft een veilig gevoel en het is gezellig!

Op 31 juli om 10.30 uur houdt Humanitas een voorlichtingsbijeenkomst over de telefooncirkel Delft die in samenwerking met Delft voor Elkaar deze zomer van start zal gaan. De bijeenkomst wordt gehouden in de ruimte van Humanitas, Beethovenlaan 134 te Delft.

Een telefooncirkel is een groep van maximaal tien alleenwonende deelnemers en enkele vrijwilligers die bij toerbeurt als leider van de cirkel dienst doen.  Iedere dag rond half negen ’s morgens belt de dienstdoende leider van de groep de eerste deelnemer van de telefooncirkel. De eerste belt de tweede en dit gaat zo door totdat de laatste op de lijst de leider belt. Wanneer dit is gebeurd, is de cirkel rond. Mocht er tussendoor niet worden opgenomen en de cirkel wordt onderbroken,  dan wordt er actie ondernomen. Elke ochtend even iemand spreken die vraagt hoe het met u gaat, dat is wat meedoen aan een telefooncirkel betekent. Dat geeft een veilig gevoel en sociaal contact.

Voor wie?
De voorlichtingsbijeenkomst is bestemd voor alleenwonenden, ongeacht leeftijd die belangstelling hebben om aan de telefooncirkel deel te nemen en hun naasten.

Voorlichtingbijeenkomst
Lijkt deelnemen aan de Telefooncirkel van Humanitas iets voor u of voor iemand uit uw omgeving? Kom dan op 31 juli a.s. om 10.30 uur naar de voorlichtingsbijeenkomst:
Humanitas Delft/Rijswijk/Pijnacker-Nootdorp
Beethovenlaan 134
Delft

Informatie Telefooncirkel
Wanneer u belangstelling heeft kunt u zich aanmelden bij Mieke Timmerman tel.nr. 06-23012529 of mail naar mieketimmerman@humanitasdelft.nl.