* Inloopspreekuur Echtscheiding tijdelijk gesloten * Bel of mail ons gerust!

In verband met de coronamaatregelen kunt u uw vragen over uw persoonlijke situatie telefonisch stellen via 015 760 02 00. Mailen kan natuurlijk ook: info@delftvoorelkaar.nl. Cliëntondersteuners staan u in deze ‘coronatijden’ graag telefonisch te woord, geven advies en bieden een luisterend oor

 

LET OP: het inloopspreekuur is ivm de coronamaatregelen tijdelijk GESLOTEN

Sinds april is er in Delft een inloopspreekuur Echtscheiding, waar Delfternaren zonder afspraak te maken kunnen binnenlopen. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met al uw vragen over uw persoonlijke situatie. De spreekuren zijn gratis en vrijblijvend en worden eens in de veertien dagen gehouden op maandagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur bij Delft voor Elkaar, Van Bleyswijckstraat 91.

Vragen
Ik overweeg te gaan scheiden; waar moet ik allemaal rekening mee houden als het gaat om onze kinderen, financiën en huisvesting? Ik heb een kind in de klas dat lijdt onder de scheiding van haar ouders; welke hulp is er beschikbaar? Mijn kind is gescheiden; hoe kan ik als grootouder mijn kleinkinderen helpen? Dit zijn zomaar een paar vragen waar iemand die te maken krijgt met een scheiding mee kan zitten.

Inloopspreekuren 
Wilt u graag persoonlijk uw vraag stellen of direct advies aan iemand vragen? Loop dan eens vrijblijvend binnen tijdens één van onze inloopspreekuren van het Kenniscentrum Kind en Scheiding. Ervaren medewerkers zitten klaar om vragen te beantwoorden of samen op zoek te gaan naar een antwoord. Ook informeren zij over beschikbare trainingen of hulp op maat.
Sinds november 2019 is er op maandag om de twee weken van 9.00 tot 11.oo uur een inloopspreekuur in Delft. Een overzicht van de data vindt u in de kalender op deze website.

Kenniscentrum Kind en Scheiding 
Jaarlijks krijgen ongeveer 72.000 kinderen te maken met de (echt)scheiding van hun ouders. Vaak verloopt de scheiding goed, soms wat moeizamer. Het Kenniscentrum Kind en Scheiding en Delft voor Elkaar helpen u op weg en bieden advies voor of tijdens een scheiding. Het kenniscentrum is ook buiten de inloopspreekuren bereikbaar voor vragen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 – 112 591 95.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het (echt)scheidingspreekuur in Delft, neem dan contact op met
Delft voor Elkaar
Van Bleyswijckstraat 91
2613 RR Delft
015 760 02 00
E-mail: clientondersteuners@delftvoorelkaar.nl