Opening Odensehuis de Linde Delft in de ‘anderhalve-meter-samenleving’!

Odensehuis De Linde Delft opent in juni weer haar deuren! Mensen met (beginnende) dementie en mantelzorgers zijn vanaf 9 juni elke dinsdag weer welkom voor een kopje koffie of thee, ontmoeting en een luisterend oor. De toegang is gratis en er is geen indicatie voor nodig. De vrijwilligers verheugen zich erop de bekende bezoekers én nieuwe belangstellenden te verwelkomen in wijkcentrum De Hofstee.

Uiteraard worden alle voorzorgsmaatregelen om besmetting met het coronavirus tegen te gaan in acht genomen, zodat het voor iedereen veilig is. Daarom werken we voorlopig met aangepaste tijden:

  • Vrije inloopochtend: 10.00 – 11.30 uur, maximaal 4 bezoekers
  • Lunch op afspraak/inschrijving: 12.00 – 13.00 uur, maximaal 4 bezoekers
  • Middagactiviteit op afspraak/inschrijving 13.30 – 15.00 uur, maximaal 6 bezoekers

Bezoekers die verkoudheidsklachten en/of koorts hebben of een huisgenoot hebben met klachten, wordt gevraagd niet te komen. De ruimte wordt zodanig ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand tot de anderen kan houden. En er wordt gezorgd voor optimale hygiëne door middel van handen wassen, regelmatig reinigen van meubilair en voorwerpen enzovoort.

Praktische informatie

Odensehuis De Linde Delft

Wijkcentrum De Hofstee, Sandinoweg 149

Aanmelden voor lunch of middagactiviteit bij Anita van der Drift: anita@odensehuisdelindedelft.nl of telefonisch: 06-29333221

Kijk ook op www.odensehuisdelindedelft.nl voor informatie over activiteiten en de nieuwsbrief.