Na ruim vijf maanden dicht geweest te zijn i.v.m. corona, opent het Odensehuis De Linde Delft op dinsdag 6 april 2021 weer haar deuren.
 
Mensen met (beginnende) dementie, hun naasten en senioren die behoefte hebben aan contact en/of leuke activiteiten zijn op afspraak weer welkom. Vanaf 3 mei zijn wij drie dagen per week open (maandag, dinsdag en donderdag). Hierdoor komt er ook ruimte voor bijvoorbeeld zingen, dansen, toneelspelen en eigen initiatieven vanuit de bezoekers. De vrijwilligers verheugen zich erop bekende én nieuwe bezoekers te verwelkomen!
 
De afgelopen maanden is er gewerkt aan een uitgebreid programma met vaste, leuke en uitdagende activiteiten. Vanaf deze maand nieuw: de maandelijkse bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie: ‘Tussen talent en haperende hersenen’ in het kader van Dementalent: “vergeet dementie, onthoud de mens”. Daarnaast een workshop ‘maak een eigen levensboek’. En organiseren we vanaf deze maand maandelijks een filmmiddag.
 
De coronamaatregelen worden strikt nageleefd. Zo moeten geïnteresseerden zich voor alle activiteiten (ook de koffieochtenden) van te voren aanmelden.
 
Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met coördinator Anita van der Drift via:
Telefoon: 06-29333221
Mail: anita@odensehuisdelindedelft.nl
Odensehuis De Linde Delft
Wijkcentrum de Hofstee
Sandinoweg 149, Delft