Odensehuis de Linde Delft ‘Vergeet dementie, onthoud de mens’

Odensehuis de Linde Delft is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met geheugenklachten of (beginnende) dementie én voor mantelzorgers, familie, vrienden en in dementie geïnteresseerde stadsgenoten.

Genoemde doelgroepen kunnen bij Odensehuis de Linde Delft binnenlopen voor een praatje, een kop koffie en of een lekkere lunch. Neem deel aan een activiteit, of organiseer er samen een.

“Niets moet, veel kan. Dat is Odensehuis de Linde Delft. Ook voor informatie en advies over dementie en de omgang ermee, kun je binnenlopen. Wij hebben onze eigen dementiebibliotheek. Er is genoeg (ervarings)deskundigheid in huis. Het Odensehuis is van en voor de mensen die er komen. Met elkaar maken we het Odensehuis. Op basis van ieders ideeën, talenten en inbreng maken we samen van het Odensehuis een thuis. In het Odensehuis staat autonomie en eigen regie centraal en hebben we oog voor het creëren van een hernieuwd perspectief.

Wil je een keer sfeer proeven bij Odensehuis de Linde? Of als vrijwilliger deelnemen? Wil je samen met ons Delft een stukje dementie vriendelijker maken? We ontmoeten je graag!”

Locatie
Wijkcentrum de Hofstee in de wijk Tanthof, Sandinoweg 149, 2622 DW Delft

Website
odensehuisdelindedelft.nl

Nieuwsbrief april 2022