Maatschappelijke Diensttijd in Delft – Time 4 Your Future – gaat van start!

Time 4 Your Future (T4YF) is een traject waarin jongeren tussen de 15 en 23 jaar de kans krijgen zich persoonlijk te ontwikkelen in relatie met het doen van vrijwilligerswerk.

De jongeren die meedoen aan T4YF worden ingezet als vrijwilliger bij maatschappelijke organisaties, sportieve- en culturele verenigingen van Delft. Zij worden door professionele coaches van het project begeleid.

Kans!
Wij bieden u de mogelijkheid jonge, talentvolle vrijwilligers te werven voor uw organisatie. De jongeren zijn zes maanden beschikbaar voor vrijwillige taken. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten en het ondersteunen bij de uitvoering hiervan.

Het traject geeft de jongeren de kans om iets voor zichzelf en anderen te betekenen. Het levert waanzinnige ervaringen, zelfkennis, waardering en een breed netwerk op.

Kick-off
Op donderdag 31 januari 2019 om 17.00 uur vindt de kick-off van het project T4YF plaats. De kick-off wordt verricht door burgemeester Marja van Bijsterveldt; zij is de ambassadeur van Time 4 Your Future.

Vrijwilligersorganisaties
Bent u geïnteresseerd om een jongere een vrijwilligersplek aan te biden? Wilt u meer informatie over T4YF of wilt u zich aanmelden voor de kick-off, stuur dan een mail naar t4yf@delftvoorelkaar.nl. U ontvangt dan in de derde week van januari de officiële uitnodiging, inclusief het programma.