JOGG Delft: ‘samen gaan voor een gezonde leefstijl en gezonde omgeving voor de Delftse jeugd!’

Jongeren op Gezond Gewicht

JONGEREN BEWEGEN OM MEER TE BEWEGEN

Jongeren die te weinig bewegen zijn lastig in beweging te krijgen. Daarom moeten we een omgeving creëren waarin kinderen en jongeren opgroeien met een gezond beeld van voeding en bewegen.

Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) is een landelijke aanpak die zich richt op een gezond gewicht bij de jeugd. Ouders, scholen, sportverenigingen, bedrijven, overheden en zorgverleners trekken samen op om jongeren van de bank af te krijgen. Onze JOGG-regisseurs brengen wensen en behoeften van de gemeente en bestaande partners in kaart en verbinden publieke en private partijen om lokaal sportactiviteiten te organiseren.

JOGG-Delft

JOGG-Delft is een samenwerking van publieke en private organisaties uit Delft. ‘Samen gaan voor een gezonde leefstijl voor onze jeugd’ is het gezamenlijke doel. Alle partners dragen bij aan het creëren van een gezonde leefomgeving waarbij we focussen op het maken van gezonde keuzes. We richten ons op kinderen van 2 tot en met 12 jaar in de wijken Voorhof en Buitenhof.

Kinderen in Delft: Goed Bezig!

JOGG-Delft moedigt alle Delftse kinderen aan om ‘Goed Bezig!’ te zijn. Bewegen, water drinken en groente eten is belangrijk voor je gezondheid: zowel voor een gezonde leefstijl als voor een gezond gewicht! Gezonde kinderen zijn gelukkige kinderen en gezond bezig zijn is een goede voorbereiding voor de rest van je leven.

Meer weten over JOGG Delft (Jongeren op Gezond Gewicht)
Marcella Deters,
regisseur m.deters@sportiefadvies.nl

Link naar: website JOGG-Delft