JOGG Delft, Gezonde Jeugd Gezonde toekomst

JOGG Delft zet zich in om alle kinderen in Delft te laten opgroeien in een gezonde omgeving. De JOGG-aanpak is van en voor iedereen; de hele buurt, scholen, bedrijven, het lokale bestuur, de kinderen zelf én hun ouders/verzorgers helpen mee aan een gezonde jeugd. Daarom maken we de plekken waar kinderen veel komen gezonder, zodat ze thuis, op school of op hun sportvereniging meer bewegen en gezonder eten. Zo maken we gezond opgroeien de normaalste zaak van de wereld. Samen maken we gezond gewoon!

Samen maken we gezond gewoon!

Hoe we dat doen? De JOGG-aanpak sluit aan bij lopende activiteiten in een gemeente, waardoor deze een duurzaam karakter krijgen. Hiernaast leidt de aanpak tot langdurige samenwerkingen tussen publieke en private partijen, zowel op landelijk niveau als in de gemeente. Een samenleving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is en een omgeving waarin de gezonde keuze de makkelijkste is: dat is waar de JOGG-aanpak voor staat.

Voor wie?

Kinderen, hun ouders/verzorgers en de omgeving staan bij alle activiteiten centraal. JOGG Delft richt zich met name op kinderen van 0 tot en met 12 jaar en hun ouders, die in de wijken Voorhof, Buitenhof, Tanthof en Wippolder wonen.

Contact

Wilt u meer informatie over JOGG Delft? Neem dan contact op met de JOGG regisseur:

Naam: Annemarie Buitenhuis
Telefoon: 015 – 241 11 51
E-mail: joggdelft@haaglandenbeweegt.nl

Meer weten over de JOGG-aanpak? Neem dan een kijkje op www.jogg.nl