Het Alzheimer Café aan de telefoon

Het einde van de pandemie is nog niet in zicht. Daarom is het Alzheimer Café vanaf januari 2021 telefonisch bereikbaar op de 2e maandag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur. 

De telefonische bereikbaarheid geldt voor de avonden waarop het Alzheimer Café altijd open was, namelijk de 2de maandag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Het eerstvolgende telefonische Alzheimer Café is op 8 februari 2021 en bereikbaar via telefoonnummer 06 – 305 946 95.

Het is mogelijk om al uw vragen over dementie of vermoeden van dementie te stellen. U wordt te woord gestaan door deskundige medewerkers met een groot netwerk op het gebied van dementie. Waar mogelijk krijgt u direct een antwoord op uw vragen. Heeft de medewerker niet direct een antwoord dan wordt uw vraag genoteerd en wordt u later teruggebeld.

Mocht u deze avond de voicemail krijgen dan is het druk en zijn de medewerkers telefonisch in gesprek. Laat in dat geval een bericht achter. Spreekt u alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u dezelfde avond of de volgende dag teruggebeld.

De organisatoren van het Alzheimer Café hopen zo weer een beetje met u in contact te komen.