Gratis dinnershow. Meedoen, leren en verbinden op de dag van de mantelzorg, komt u ook?

Delft ontmoet elkaar tijdens Dinnershows van Perspektief en Resto VanHarte

Vrijdagavond 10 november start de serie dinnershows waar alle inwoners van Delft welkom zijn om te genieten van een heerlijke maaltijd, goed gezelschap en entertainment. Kortom een echte avond uit! De Dinnershows zijn een initiatief van Perspektief en Resto VanHarte met als doel de verbinding tussen Delftenaren, organisaties en het bedrijfsleven aan de eettafel vorm te geven. De organisatie roept inwoners en ondernemers op om mee te doen en dit initiatief tot een groot succes te maken.

Het thema van deze avond is VERBINDEN, in het kader van de Dag van de Mantelzorg. De show vindt plaats op vrijdagavond 10 november 2017, vanaf 17.30 uur op de Vulcanusweg 277 in Delft.

Reserveren
U dient van tevoren te reserveren via www.restovanharte.nl of bel naar 0900 9003030 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur, 10 cent per minuut).

De eerste Dinnershow is voor iedereen toegankelijk en wordt gratis aangeboden. Dit betekent dat we naast “de inwoner van Delft” een zo breed mogelijk publiek uitnodigen, denk aan de lokale politiek, welzijns- en vrijwilligersorganisaties, ondernemers, gemeente Delft en woningbouwcorporaties.

Na deze eerste editie gaan we vanaf januari 2018 van start voor de duur van zes maanden. Een keer per maand vindt een dinnershow plaats met een betaalbaar driegangendiner. Elke dinnershow krijgt zijn eigen thema. Ideeën voor een thema of invulling van het entertainment zijn welkom.

Meer weten? klik hier!