Gezondheidsfestival in Delft – 24 & 25 september

Je gezondheid is belangrijk. Maar wat is gezond? Dat ontdek je tijdens het Gezondheidsfestival Delft. Kom daarom op zaterdag 24 september naar de binnenstad en op zondag 25 september naar de Voorhof! Doe mee met workshops dans en yoga, laat je bloeddruk meten en ontdek met een VR-bril wat voor effect alcohol op je heeft. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

2 dagen, 2 locaties
Op zaterdag 24 september vindt het festival plaats in het centrum: bij OPEN, Theater de Veste en het Vesteplein. Het festival duurt die zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag 25 september vindt het festival plaats in het Poptapark en ben je welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Programma
Het Gezondheidsfestival Delft staat in het teken van Positieve Gezondheid in de wijk en het Preventieakkoord. Het doel van het gezondheidsfestival is Delftenaren zich bewust te maken van hun eigen gezondheid. De nadruk ligt niet op ziekte maar op de mens. Gezondheid is een breed onderwerp. Daarom heeft het programma van het gezondheidsfestival verschillende thema’s.

Klik hier voor het programma van het Gezondheidsfestival