Stamtafel voor mantelzorgers – een gastvrije ontmoetingsplek

Delft voor Elkaar en Huszár treffen elkaar aan de stamtafel

Sociaal ondernemerschap staat bij Huszár hoog in het vaandel. Net als Delft voor Elkaar willen zij actief bijdragen aan een stad waar mensen zich thuis voelen. Daarom organiseren Delft voor Elkaar en Huszár samen één keer per maand een stamtafel voor mantelzorgers.

Stamtafel

Samen koffie drinken of een terrasje pakken is een ideale gelegenheid om op informele wijze anderen te ontmoeten. Tegelijkertijd is het een prima mogelijkheid om met elkaar in gesprek te komen en verhalen te delen. Twee dingen die voor veel mantelzorgers belangrijk zijn. Vanaf september is de stamtafel bij Huszár, elke vierde maandag van de maand, het middelpunt van een inloopochtend voor mantelzorgers.

Een kopje gezelligheid

Delft voor Elkaar is blij dat zij in Huszár een partner gevonden heeft die een plek biedt waar mensen zich thuis en op hun gemak voelen. Dat is een voorwaarde om elkaar echt te ontmoeten. De stamtafel wordt dan ook meer dan alleen een gelegenheid waar mantelzorgers ongevraagd en onaangekondigd aan kunnen schuiven. Het wordt voor hen een gezellige ongedwongen ontmoetingsplek waar de koffie misschien wel vergezeld gaat van een lepeltje liefde en een wolkje geluk.

Meer informatie

Wil je meer weten over de stamtafel, neem dan contact op met Delft voor Elkaar via administratie@delftvoorelkaar.nl of bel 015 760 02 00. Huszár is te vinden aan de Hooikade 13, 2627 AB Delft. Je kan ook een kijkje nemen op www.huszar.nl of www.delftvoorelkaar.nl.