Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomer-event voor werkzoekende 50+ vrouwen

13 juli om 19:00 - 23:00

- €7,50

Op vrijdagavond 13 juli a.s. organiseert stichting Kijk Haar! een sprankelend zomer-event in het WestCord Hotel in Delft voor werkzoekende 50+ vrouwen met een uitkering (en/of zzp-er zonder inkomen). Dit keer eens geen event met de nadruk op sollicitatietrainingen, workshops voor een beter cv of gedoe rondom kansen voor 50plussers. Deze avond staat vooral in het teken van vrolijkheid, inspiratie en hoop!

Denk aan betrokken en motiverende sprekers, lekkere muziek, kleine verrassingen en de kans om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. Ook zetten we deze avond een (ex-)deelnemer in het zonnetje, die volgens ons een lichtend voorbeeld vormt voor anderen. Wie komt er in aanmerking voor de Kijk Haar! PowerWoman Award 2018?

Tickets voor het bijwonen van het event zijn 7,50 Euro (inclusief 2 consumptiebonnen).

Stichting Kijk Haar! kan geen beroep doen op fondsen op subsidies, dus alle betrokkenen werken op vrijwillige basis mee om ons event tot een succes te maken.

Mocht je meer over ons willen weten, we zijn te vinden op www.kijkhaar.nu, of via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/kijkhaar/

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie: