Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop crowdfunding in Delft

29 september om 19:00 - 21:00

Heb jij een idee waarmee je Delft nog socialer, veiliger of leuker maakt? En wil je leren hoe je mensen enthousiast krijgt om met geld, tijd of materiaal jullie initiatief voor Delft mogelijk te maken? Doe dan mee aan de gratis online workshop crowdfunding en campagne voeren van Voor je Buurt op 29 september 2020 om 19.00 uur. Meld je aan via https://voorjebuurt.nl/nl/news/delft290920.


Haalbaar doelbedrag, opbouw en campagneplan
We gaan aan de slag met het versterken van het verhaal en het bedenken van acties en activiteiten waarmee je jouw buren, vrienden en volgers zover krijgt dat ze mee willen doen en willen bijdragen aan jouw initiatief. Hierbij bespreken we hoe je met een haalbaar doelbedrag, een goede opbouw in je campagneplan en en leuke beloningen zorgt voor een succesvolle crowdfundingcampagne. We geven je veel inspirerende en praktische voorbeelden van de meer dan 1000 initiatieven die via voorjebuurt.nl of een van onze andere platforms een campagne hebben gevoerd.

Maak kans op een bijdrage
Als je start met crowdfunding krijg je extra begeleiding en maak je kans op een bijdrage van de gemeente Delft als je de overige 50% via crowdfunding ophaalt. Je maakt ook nog kans op een bijdrage aan je crowdfundingcampagne van het VSBfonds en Stichting DOEN.

Neem initiatief!
Via Voor je Buurt (www.voorjebuurt.nl) kun je geld inzamelen en mensen mobiliseren voor je initiatief. Je krijgt altijd individuele begeleiding bij je campagne voor vrijwilligers, een evenement of voor geld (crowdfunding). Als voorbereiding op de workshop kun je alvast een eerste versie van je initiatiefpagina en je crowdfunding, taak of evenement aanmaken.

Gratis workshop
Nieuwsgierig? Op dinsdag 29 september organiseert Voor je Buurt samen met de gemeente Delft een gratis online workshop campagne voeren in Delft om 19.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: https://voorjebuurt.nl/nl/news/delft290920 .

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://voorjebuurt.nl/nl/news/delft290920

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://voorjebuurt.nl/nl/news/delft290920

Locatie

Online