Het Delftse Dagen Vrijwilligersfestival Hart voor vrijwilligerswerk 2018: voor herhaling vatbaar!

‘Ontmoeten, plezier, genieten en waardering’ stonden centraal bij het Vrijwilligersfestival van De Delftse Dagen. Het projectteam kijkt tevreden terug op deze gevarieerde en geslaagde avond met ruim 100 bezoekers.

Tijdens de feestelijke inloop liepen kinderen van het circus rond op ballen en zorgde Juffrouw Josje, in de personage van Hillary Hart als gastvrouw, voor een warm ontvangst. De avond begon met een kleine maaltijd die gemaakt was én uitgeserveerd werd door leerlingen van scholencombinatie Delfland. Een bezoeker schreef na afloop: “de catering was top, met veel liefde en aandacht” en een andere bezoeker schreef dat de catering fenomenaal was. Wat een mooie woorden voor de leerlingen!

Het tweede, meer serieuzere gedeelte van de avond bestond uit pitches en workshops, waar (toekomstige) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties elkaar konden vinden en spreken. De avond werd relaxt afgesloten met live muziek, een hapje en een drankje en een loterij. Kortom, een mooie, informele avond die voor herhaling vatbaar is.