Delft voor Elkaar viert 10-jarig jubileum

Bij Delft voor Elkaar vieren we een bijzonder jubileum: tien jaar lang staan we klaar voor alle Delftenaren die ondersteuning nodig hebben bij zorg- en hulpvragen. Als samenwerkingsverband van vier toegewijde organisaties hebben we al een decennium lang hulp en advies geboden op diverse levensgebieden.

Ons werk heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een proactieve aanpak waarbij we direct naar de mensen toe gaan. We zijn regelmatig te vinden in de wijken van Delft, waar we spreekuren houden en thuisbezoeken brengen. Deze benadering stelt ons in staat om effectief te reageren op de toenemende armoede en de complexere psychische en sociale problemen die we de laatste jaren zien.

Met een team van 60 professionals en ongeveer 250 vrijwilligers zetten we ons in voor een gezondere en meer ondersteunde gemeenschap. We focussen op preventieve gezondheidszorg, financiële educatie en sociale ondersteuning, in samenwerking met lokale scholen, verenigingen en andere organisaties.

Delft voor Elkaar zet zich in om de komende jaren verder te bouwen op deze fundamenten. We zijn trots op wat we bereikt hebben en blijven ons inzetten om elke Delftenaar de hulp te bieden die hij of zij nodig heeft!