Delft voor Elkaar organiseert Financieel Zomercafé op 10 augustus

Weten waar u recht op heeft vanuit de gemeente en de overheid? Kom voor een APK naar het financieel zomercafe! We helpen u graag op weg!

Tijdens het Financieel Zomercafé bekijken we samen met u waar u recht op heeft. Of er regelingen zijn waar u gebruik van kunt maken en proberen we antwoorden te vinden op uw financiele vragen. 

Bij u in de buurt en gratis
Het Financieel Zomercafé vindt op woensdag 1O augustus plaats bij Delft voor Elkaar aan de van Bleyswijckstraat 91. De koffie staat klaar! Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoek.

1O augustus 2O22
1O:OO – 12:3O uur en
13:3O – 16:OO uur
van Bleyswijckstraat 91 

Delft voor Elkaar helpt u op weg!
Delft voor Elkaar geeft naast het Financieel Zomercafe wekelijks ondersteuning. Hulp bij Thuisadministratie en de Formulierenbrigade zijn twee gratis dienstverleningen die wij verzorgen.

Hulp bij Thuisadministratie
De ondersteuning van Hulp bij Thuisadministratie geeft zicht op uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast geven we u helderheid en informatie over maatregelen waar u wellicht recht op heeft.

Formulierenbrigade

Een formulier begrijpen of invullen kan soms lastig zijn. De Formulierenbrigade helpt u moeilijke documenten ontcijferen zoals: toeslagen, inschrijvingen, bijstandsformulieren, kwijtscheldingen en meer!