Delft voor Elkaar en Blue Birds slaan de handen weer ineen

De afgelopen paar jaar trekken de vrijwilligers van honk- en softbal vereniging Blue Birds in samenwerking met de verenigingsondersteuners en buurtsportcoaches van Delft voor elkaar door de stad. Zij bieden clinics en trainingen aan bij basisscholen en voor docenten sport en bewegen in het basis en voortgezet onderwijs en geven workshops Baseball5 bij de buurtsportverenigingen. Zo willen we de bekendheid van de sport vergroten en meer kinderen enthousiast krijgen voor een sport die eenvoudigweg wat minder op de radar staat maar voor veel kinderen een passende teamsport kan zijn.

Vanaf de meivakantie worden weer 15 basisscholen bezocht waar alle leerlingen van groep 3 t/m 5 kans krijgen om kennis te maken met het gooien, vangen en slaan van een honk en softbal! Deze intensieve periode wordt afgesloten met een open dag op de vereniging waar iedereen na afloop ook lekker een ijsje en pannenkoek kan mee eten en een aandenken mee naar huis krijgt.

Wil je langs komen? Gezellig! Iedereen is van harte welkom op de club op woensdag 1 juni van 16-18 uur. Inloop start om 15.30 uur en vergeet geen droge kleding mee te nemen want bij mooi weer sluiten we zeker af met slidings op de waterbaan!

Adres:
Honk en Softbalvereniging Blue Birds
Mekelweg 20