Wildopvang Delft e.o.

Organisatie informatie

Binnen de Wildopvang Delft e.o. vangen wij jaarlijks ruim 3.000 dieren op die in het wild voorkomen. Dit zijn bijvoorbeeld: zwanen, ganzen, egels, eekhoorns, hazen, etc. De dieren die bij ons komen zijn ziek of gewond geraakt en ons doel is ze weer te laten herstellen door goede verzorging. Alles met als doel ze weer vrij te laten in het wild.

Onze stichting werkt met een drietal vaste medewerkers. Zij zijn met name verantwoordelijk voor de medische verzorging van onze patiënten. Daarnaast hebben we altijd ruimte voor vrijwilligers die ons helpen met de verzorging en onderhoud.

De werkzaamheden betreffen vooral het schoonmaken van kooien (elke dag) binnen en buiten, eten en drinken geven van alle dieren, signaleren hoe het gaat met een dier. Naast de dierverzorging hebben we behoefte aan mensen die kunnen helpen met schoonmaken/-houden van de algemene ruimtes (niet dierverblijven), onderhoud, marketing, fondsenwerving en communicatie.

Kom jij ons team versterken? Vooral vanaf het voorjaar kunnen we weer heel wat extra handjes gebruiken! De kleine vogeltjes hebben elke 20 minuten eten nodig.

We zijn elke dag geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Inzetbaarheid vanaf 4 uur per week, maar meer is van harte welkom!

Current job openings at Wildopvang Delft e.o.

Geen vacatures gevonden.