Stichting Odensehuis de Linde Delft

Gastvrouwen/gastheren voor het Odensehuis de Linde Delft

Organisatie informatie

Het Odensehuis de Linde Delft is een laagdrempelig inloop-, ontmoetingshuis en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. Deze doelgroep die niet over een diagnose en indicatie dementie hoeft te beschikken woont veelal nog zelfstandig thuis.

Het Odensehuis biedt met ondersteuning van een coördinator en vrijwilligers, invulling aan behoeften van mensen met beginnende dementie en hun naasten. Het Odensehuis biedt op informele wijze een veilige omgeving voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. Waardoor zij zich vrij voelen en zichzelf kunnen zijn, hun zelfwaardering kunnen behouden, dan wel hervinden.

Op elke de laatste dinsdag van de maand organiseren wij een ontmoetings- kennismakingslunch.

En op elke tweede dinsdag van de maand organiseren wij een bijeenkomst van 'het Dementiekompas": Samen met de naasten van mensen met dementie maken we “HET DEMENTIEKOMPAS”.  Wij geven elkaar een handreiking en fungeren als steunpilaar bij de omgang met degenen die een vorm van dementie hebben. Hierdoor krijgen naasten van- en mensen met dementie weer vat op hun leven en er ontstaat weer perspectief.

 

 

Current job openings at Stichting Odensehuis de Linde Delft

Stichting Odensehuis de Linde Delft sandinoweg 149, Delft jan, 03
Stichting Odensehuis de Linde Delft Sandinoweg 149, Delft jan, 24