Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof

Organisatie informatie

Bij kinderboerderij Tanthof vind je schapen, geiten, varkens, pony's, ezels, koeien, konijnen, kippen, eenden en ander pluimvee. De meeste dieren zijn niet opgesloten in hokken. Als bezoeker kunt u vrij tussen de geiten en schapen bewegen, en ook veel vogels lopen/vliegen vrij rond. Er zijn regelmatig activiteiten zoals paaseieren zoeken op paaszaterdag, schapen scheren en een jaarlijkse open dag. Ook is er een klein horecapunt met drankjes, broodjes en snacks.

De waterspeeltuin is geopend in de zomermaanden en heeft ligweiden langs een speelgoot en waterbak met ondiep water (max. 50 cm). Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels.  De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig getest.

Vrijwilligers zijn onmisbaar op de kinderboerderij en waterspeeltuin. Zij zijn iedere dag, wekelijks of maandelijks op de kinderboerderij en waterspeeltuin te vinden. De vrijwilligers - van jong tot oud - zijn op verschillende gebieden actief. Ze helpen bij de verzorging van de dieren, doen onderhoudsklussen of helpen in de horeca of met de activiteiten voor kinderen.

Current job openings at Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof Delft sep, 25
Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof Delft sep, 25