Walk en Talk

Prijs: Gratis
Locatie: Restaurant de Schaapskooi - Korftlaan 3 , 2616 LJ , Delft
Telefoonnummer:

Walk en Talk is een maandelijkse wandelgroep voor senioren en mantelzorgers. Wandel mee en volg je eigen pad maar laat je inspireren, steunen en uitdagen door wie je tijdens de wandeling ontmoet. Het helpt om de haast uit je hoofd te halen en geeft energie. Wandelen in de natuur is ook een prima gelegenheid om een goed gesprek te voeren. Iemand zei eens:

‘Elke wandeling in de natuur levert meer op dan je zoekt’

Zorg goed voor jezelf en wandel met ons mee

Wandelen helpt. Wandelen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Dat geeft energie en maakt je weerbaarder. Als je je gezond en fit voelt en regelmatig wandelt, functioneer je beter. Thuis, op het werk en ook in de zorg voor een naaste.

Je hoeft niet super sportief te zijn, wel goed ter been. De groep bepaalt het looptempo. De wandelingen zijn ongeveer 4,5 tot 5,5 km lang en duren zo’n anderhalf uur. Het wordt een mooie natuurlijke route en na afloop of onderweg drinken we een kopje koffie of thee met elkaar.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de appgroep. Je krijg een reminder als er weer gewandeld wordt op de eerste maandag van de maand.

De begeleiding wordt verzorgd door Sonja Koelewijn. Deelname is gratis. Bel voor meer informatie of om je aan te melden met Delft voor Elkaar, 015 7600200 of stuur een mail