Training Gewoon Doen

Prijs: Gratis
Locatie: Delft voor Elkaar - Van Bleyswijckstraat 91 , 2613 RR , Delft
Telefoonnummer: 015 760 0200

De overheid rekent op actieve burgers, mensen die zelf hun leven vorm kunnen geven en in staat zijn problemen op te lossen. Voor het merendeel van de bevolking is dit geen probleem. Er zijn echter ook mensen die hier nog niet goed toe in staat zijn en voor hen is er de training ‘Gewoon doen!’.

Zelfkennis
Met de training ‘Gewoon Doen’ leer je zelfkennis te verwerven, leiding te nemen in je eigen leven, een persoonlijk plan maken, stappen te zetten die goed voor jou zijn. Je leert je vitaliteit en je sociale netwerk te vergroten. Je leert je eigen vaardigheden en competenties kennen, doelen te stellen en om hulp te mobiliseren.

Kortom, je krijgt in deze training meer zicht op jezelf. Je leert keuzes vanuit jezelf te maken en van daaruit een doel te vinden dat voor jou belangrijk is.

Vertrouwde sfeer
Je doet dit in een groep, met ondersteuning van begeleiders en andere groepsleden. In een vertrouwde sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt, werken we met verschillende werkvormen waarbij we onder andere bewegen, creatief bezig zijn en ervaringen met elkaar uitwisselen. Elke training is maatwerk.

Meer informatie/begeleiders
De training is bedoeld voor volwassenen boven de 18 jaar en bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur. Er is met iedereen die zich aanmeldt van tevoren een intakegesprek. Voor meer informatie en aanmelden kun je bellen met Anja van Oosten op 06 2611 0821.

Aanmelden
Inschrijven kan via trainingen@delftvoorelkaar.nl o.v.v. 'Gewoon doen'.