Sense spreekuur JIP Haaglanden

Prijs: Gratis
Locatie: JIP Haaglanden - Nassaulaan 23 , 2628 GA , Delft
Telefoonnummer: 070-2053500

Heb jij vragen over seksualiteit, vrijen of voorbehoedsmiddelen? Wil jij een SOA- of zwangerschapstest doen of heb je de morning-after pil nodig?
Het Sense spreekuur is er om al jouw vragen over seksualiteit, LHBTIQ+ of voorbehoedsmiddelen te beantwoorden. Je kunt er ook terecht voor een SOA-test, zwangerschapstest of als je een morning-afterpil nodig hebt. Het is ook mogelijk om via Sense een anoniem recept voor de pil te krijgen. Het spreekuur is voor jongeren van 12 t/m 24 jaar. Het is gratis, vertrouwelijk en gaat buiten je zorgverzekering om.

Je kunt een afspraak maken op Sense spreekuur JIP Haaglanden .
Het Sense spreekuur is een samenwerking tussen JIP en de GGD, de testen worden ook uitgevoerd door verpleegkundigen van de GGD.

Wist je dat je ook bij het JIP terecht kunt met vragen over geld, seks, werk, wonen, social media, je lichaam of gevoel of jong ouderschap? Of heb je een andere situatie die je aan iemand wilt vertellen? JIP geeft je gratis info, advies en hulp. Alles is uiteraard gratis, vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. Ze zijn er voor alle jongeren in Delft tussen de 12 t/m 26 jaar oud.

Elke maandag en donderdag is er van 13.00 tot 17.00 uur een spreekuur in bibliotheek DOK in het centrum van Delft, en op woensdag kun je bij hen terecht op de hoofdlocatie aan de Nassaulaan 23 in Delft, op de 2e etage. Je kunt binnenlopen of een afspraak maken via JIP Haaglanden