Ontmoetingscentrum Vermeertoren

Prijs: Eigen bijdrage
Locatie: Ontmoetingscentrum Vermeertoren - Van Beresteynstraat 169 B, 2614 HE , Delft
Telefoonnummer: 015 - 515 82 00

In het ontmoetingscentrum kunnen ouderen en hun mantelzorger terecht voor informatie, praktische hulp, contacten met lotgenoten en sociale contacten.
Deelnemers in het ontmoetingscentrum zijn vaak ouderen met lichamelijke en geestelijke klachten, maar soms ook jongere mensen die vergeetachtig zijn of bijvoorbeeld moeite hebben met het begrijpen van anderen. Er zijn in Delft vier ontmoetingscentra, waarvan de Vermeertoren er één is.

Voor bezoekers met dementie of cognitieve problemen die hoog zijn opgeleid en/of hoogbegaafd zijn is er in de Vermeertoren de Mondriaan groep. Omdat de interesses beter op elkaar aansluiten, ervaren de deelnemers de dagbesteding als zinvoller.

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan het ontmoetingscentrum of u kent iemand in uw omgeving voor wie u denkt dat het ontmoetingscentrum een goede dagbesteding kan zijn, dan kunt u altijd langs komen voor advies. Een bezoeker kan op proef meedoen en als hij of zij het als prettig ervaart, kan een WMO indicatie worden aangevraagd voor verdere deelname. De cliëntenservice van Pieter van Foreest helpt bij het aanvragen van de indicatie.

Kijk op Ontmoetingscentrum Vermeertoren voor meer informatie.