Ontmoetingscentrum Vermeertoren

Prijs: Eigen bijdrage
Locatie: Ontmoetingscentrum Vermeertoren - Van Beresteynstraat 169 B, 2614 HE , Delft
Telefoonnummer: 015 - 515 82 00

In het ontmoetingscentrum kunnen ouderen en hun mantelzorger terecht voor informatie, praktische hulp, contacten met lotgenoten en sociale contacten. Deelnemers in het ontmoetingscentrum zijn vaak ouderen met lichamelijke en geestelijke klachten, maar soms ook jongere mensen die vergeetachtig zijn of bijvoorbeeld moeite hebben met het begrijpen van anderen. Alle deelnemers die het ontmoetingscentrum bezoeken wonen nog thuis samen met hun partner of alleen. Er zijn in Delft vier ontmoetingscentra, waarvan de Vermeertoren er één is.

De Mondriaan groep in de Vermeertoren is een aparte groep voor bezoekers met dementie of cognitieve problemen die hoog zijn opgeleid en/of hoogbegaafd zijn. Omdat de interesses beter op elkaar aansluiten, ervaren de deelnemers de dagbesteding als zinvoller.

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan het ontmoetingscentrum of u kent iemand in uw omgeving voor wie u denkt dat het ontmoetingscentrum een goede dagbesteding kan zijn, dan kunt u altijd langs komen voor advies. Toekomstige bezoekers kunnen eerst deelnemen om te ervaren hoe het eraan toegaat in het ontmoetingscentrum. Als iemand het bezoek als prettig ervaart kan een indicatie worden aangevraagd bij de Wmo.

Kijk op Ontmoetingscentrum Vermeertoren voor meer informatie.