MEE Zuid-Holland Noord

Prijs: Gratis
Locatie: MEE Zuid-Holland Noord - Van Bleyswijckstraat 91 , 2613 RR , Delft
Telefoonnummer: 088 775 2000

MEE Zuid-Holland Noord is een organisatie die cliëntondersteuning, informatie en advies biedt aan mensen met niet aangeboren hersenletsel, een lichamelijke of verstandelijke beperking, achterstand in de ontwikkeling, chronische ziekte of vorm van autisme. MEE biedt ook ondersteuning aan ouders, mantelzorgers, familie en andere betrokkenen van de persoon om wie het gaat. MEE maakt deel uit van de netwerkorganisatie Delft voor Elkaar.

Cursussen
MEE biedt verschillende cursussen aan, zoals: "Geld, wat doe je ermee", DiTisFIT (over gezonde leefstijl), partnercursus autisme, weerbaarheidstraining, sociale vaardigheden, opvoeden, omgaan met een moeilijk lerende puber, liefde of loverboys, vriendschap, MEE4YOU (voor jongeren), relaties en seksualiteit.

Er zijn ook ontmoetingsgroepen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, hun partners en familieleden, praatgroepen seksueel misbruik, moeders ontmoeten moeders, brusjesgroepen (voor kinderen of jongeren die een broer of zus met een beperking hebben) en gespreksgroepen voor volwassenen met autisme.
MEE en VTV hebben daarnaast samen een cursusaanbod op het gebied van een gezonde leefstijl. Daarbij komen "gezond koken", "hoe om te gaan met stress en spanningen" en "hoe houd ik mijn huis schoon en opgeruimd" aan de orde.

Kijk op MEE ZHN voor meer informatie. MEE is in Delft partner van Delft voor Elkaar.