Jonge Ouders spreekuur JIP Haaglanden

Prijs: Gratis
Locatie: JIP Delft in OPEN - Vesteplein 100 , 2611 WG , Delft
Telefoonnummer: 070 205 3500

Ben jij zwanger of ben jij een jonge moeder/vader t/m 26 jaar? Wil je weten welke praktische zaken je moet regelen tijdens je zwangerschap? Heb je vragen over de zwangerschap, opvoeding of voogdij? Heb jij een kindje en zijn er andere vragen waarmee jij zit of wil je jouw situatie vertrouwelijk met iemand delen? Je kunt met al jouw vragen terecht bij het Jonge Ouders spreekuur van het JIP. Ze kunnen jou ondersteunen in praktische vragen zoals het aanvragen van kinderbijslag en kinderopvangtoeslag. Daarnaast kunnen zij info en advies geven over vragen over wonen, werk en een kindje, gezag en erkenning en nog veel meer.

Wist je dat je ook bij het JIP terecht kunt met vragen over geld, seks, werk, wonen, social media, je lichaam of gevoel? Of heb je een andere situatie die je aan iemand wilt vertellen? JIP geeft je gratis info, advies en hulp. Alles is uiteraard gratis, vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. Ze zijn er voor alle jongeren in Delft tussen de 12 t/m 26 jaar oud.

Elke maandag en donderdag is er van 13.00 tot 17.00 uur een spreekuur in bibliotheek DOK in het centrum van Delft, en op woensdag kan je bij hen terecht op de hoofdlocatie aan de Nassaulaan 23 in Delft, op de 2e etage. Je kunt binnenlopen of een afspraak maken via Jonge Ouders spreekuur.