JIP Goed met Geld spreekuur

Prijs: Gratis
Locatie: JIP Haaglanden - Nassaulaan 23 , 2628 GA , Delft
Telefoonnummer: 070-2053500

Vind jij het lastig om met je geld om te gaan of heb jij schulden waar je zelf niet uitkomt? Zoek je iemand die jou begeleidt bij jouw geldzaken, maar weet je niet waar je moet zoeken? Woon je in Delft en ben je jonger van 27 jaar?
Je bent welkom bij het Goed met Geld spreekuur van het JIP in Delft. Zij kunnen jou adviseren en tijdelijk ondersteunen bij het omgaan met geld, het maken van een financieel overzicht en het aanpakken van schulden en regelingen treffen met schuldeisers. Zij kunnen ook met jou meedenken waar jij vervolghulp kunt krijgen als je dit fijn vindt.

Je kunt een afspraak maken voor het Goed met Geld spreekuur via de website JIP Goed met Geld of binnenlopen bij ons spreekuur in DOK op maandag en donderdag tussen 13 en 17 uur.

Wist je dat je bij het JIP ook terecht kunt voor vragen over andere onderwerpen zoals seks, werk, wonen, social media, je lichaam of gevoel? Of heb je een andere situatie die je aan iemand wilt vertellen? JIP geeft je gratis info, advies en hulp. Alles is uiteraard gratis, vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. Ze zijn er voor alle jongeren in Delft tussen de 12 t/m 26 jaar oud.