Hulp bij Thuisadministratie Delft voor Elkaar

Prijs: Gratis
Locatie: Delft voor Elkaar - Van Bleyswijckstraat 91 , 2613 RR , Delft
Telefoonnummer: 015 760 0200

Voor mensen die het moeilijk vinden om hun financiële administratie inzichtelijk te houden is er Hulp bij Thuisadministratie van Delft voor Elkaar. Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u het inzicht in uw financiën verliest. Niet iedereen kan hierbij een beroep doen op mensen in de omgeving. Onze vrijwilligers ondersteunen u en samen krijgt u weer grip op de zaak.

De ondersteuning van Hulp bij Thuisadministratie geeft zicht op uw inkomsten en uitgaven. Dit geeft helderheid maar ook informatie of u mogelijk recht heeft op ondersteunende maatregelen. Misschien moet er een aanvraag worden gedaan of moeten wijzigingen worden doorgegeven.

De hulp is er op gericht dat u uw administratie weer zelf, of met behulp van mensen uit uw omgeving, kunt bijhouden. Een vrijwilliger zal u begeleiden. Tijdens de startfase wordt er een overzicht gemaakt van uw inkomsten en uitgaven. Wanneer uw omstandigheden het niet mogelijk maken uw administratie in de toekomst zelfstandig inzichtelijk te houden, zoeken we samen naar een oplossing.

Hulp bij Thuisadministratie is geen vermogensbeheer en vult ook geen belastingpapieren in. U bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor uw administratie. Bij ernstige financiële problemen (schulden) wordt u doorverwezen naar één van onze ketenpartners die u verder zullen begeleiden.

De hulp die Delft voor Elkaar geeft is gratis. Deze kan zowel bij u thuis als op kantoor worden gegeven.

Het aanmelden kan telefonisch of via de mail