Gezond Natuur Wandelen

Prijs: Gratis
Locatie: Wijkcentrum het Buitenhuis - Buitenhofdreef 274 , 2625 RE , Delft
Telefoonnummer: 06 - 2001 8176

Wekelijks laagdrempelige wandelingen door de stadse natuur. Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om samen met mensen, die uit zichzelf om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, minstens een keer per week een uurtje te wandelen.
Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die vanuit zichzelf weinig bewegen, baat hebben bij wekelijkse wandelingen. Ze leven gemiddeld 3 tot 5 jaar langer. Ze hebben minder last van stress, eenzaamheid en minder risico op vele chronische ziekten. De helft van de 50+ mensen in Nederland beweegt minder dan een half uur per dag. Er is dus veel te winnen!

Bij Gezond Natuur Wandelen gaat het om begeleide wandelingen door een groene stadse omgeving . Samen met de twee opgeleide wandelbegeleiders wordt er gewandeld in een matig tempo. De start is vanaf Het Buitenhuis om 10.30 uur. De route varieert. Het is mogelijk om na afloop gezellig met elkaar iets te drinken. Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Meer weten? Stuur een mail aan marielle@gezondnatuurwandelen.nl of bel met telefoonnummer 06-41130101 .

"Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de stad!"

Kijk op Gezond natuur wandelen voor meer informatie.