Delft voor Elkaar cliëntondersteuning

Prijs: Gratis
Locatie: Delft voor Elkaar - Van Bleyswijckstraat 91 , 2613 RR , Delft
Telefoonnummer: 015 760 0200

De cliëntondersteuners van Delft voor Elkaar ondersteunen en begeleiden inwoners bij hulpvragen op het gebied van zorg, welzijn, financiën en vervoer.
Het is belangrijk dat alle inwoners van Delft mee kunnen doen aan de samenleving en dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Zij kijken niet alleen naar wat bewoners nodig hebben, maar juist ook naar wat zij zelf kunnen. Daar waar nodig maken zij de koppeling met informele ondersteuning en zorg. Denk bijvoorbeeld aan een buddy die met u boodschappen doet, een groep voor lotgenotencontact of een bezoekdienst van Alzheimer Nederland.

Heeft u ondersteuning nodig vanuit de Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning) en wilt u dat iemand met u meekijkt of helpt om uw ondersteuningsvraag helder te krijgen? Ook dan kunt een beroep doen op een cliëntondersteuner van Delft voor Elkaar.

Wilt u gebruikmaken van de begeleiding van een cliëntondersteuner? Ga dan langs bij een wijkcontactpunt bij u in de buurt of bel met Delft voor Elkaar.
U kunt uw vraag ook via de mail stellen.